Tyhle Češky nachytali v Egyptě při sexu za peníze! Skončily ve vězení!

02.03.2014 19:46

V egyptské Káhiře zatkli v rámci obří razie proti kuplířům dvě Češky a jednoho Čecha. Ženy poskytovaly sexuální služby za peníze, což je v Egyptě nezákonné.

 

 
Tyhle Češky nachytali v Egyptě při sexu za peníze

České dívky zadržela egyptská policie při sexu s egyptským mužem. V bytě také zajistili velké množství bankovek různých měn. Mimo jiné 8 tisíc euro (210 tisíc korun) a 20 tisíc egyptských liber (asi 50 tisíc korun). 

"Včera vydal prokurátor Ahmed Ezz Eddin v Káhiře rozhodnutí o odnětí svobody obou dívek a také jednoho muže - pasáka. Byli uvězněni na 4 dny. Obžaloba zní provozování sexuálních služeb za poplatek," informoval TN.cz právník Keroles Ezzat Bashier.
 

Čech v Egyptě pobýval více než 10 měsíců a obě ženy přišly do Egypta zhruba před dvěma měsíci. "Všichni uznali, že se dopustili tohoto trestného činu. Dívky sdělily, že v Egyptě je prostituce velmi dobrý byznys," dodal advokát.
 

Zatčení Čechů bylo součástí rozsáhlejší policejní akce proti prostituci, která je v Egyptě nezákonná. Větší skupina provozovala prostituci v luxusní čtvrti Maadi. Jejich zákazníci byli jak Egypťané, tak i příslušníci dalších národností.

 

 
ProstituceKolik si vydělá česká prostitutka? Ty částky vás šokují!


Kuplíři nabízeli prostitutky na internetu, díky kterému je také policisté odhalili.

 

Odkaz:

https://tn.nova.cz/zpravy/zahranici/tyhle-cesky-nachytali-v-egypte-pri-sexu-za-penize-skoncily-ve-vezeni.html